14 Mayıs 2009 Perşembe

Önsöz

Önsöz






Güneşe doğru yükselen bir kartalın ruhuyla hazırlanan bu kitap, Türk milletinin 1000 yıllık sevdası olan bir ülkünün gerekli ve gerçekleştirilebilir şekli ile yeniden yapılanmasının bir çalışmasıdır.

Kitapta, AB’ye katılmak yerine, 7 Bağımsız Türk Devleti arasında bir Türk Birliği’nin kurulmasına önayak olmak için ortaya çıkan TürkBirDev Topluluğu’nun etkin olarak 2003’te başlatılan çalışmalarına yer verilmektedir. Bu ikinci baskıda devletlerimiz ile ilgili derlenmiş bilgi ve yorumların eklenmesi ile kitap, Türk Birliği’nin esaslı sorunlara gerçek ve kalıcı çözümleri nasıl getireceği sorusunu yanıtlamanın yanısıra, davayı güdenler için bir rehber vazifesi görmektedir.

İnternet iletişiminin yaygın bir şekilde kullanıldığının görüleceği sayfalarda dünyanın her köşesine yayılmış Türklerin, Türk Birliği yolunda bir şeyler yapmak için haykıran seslerini duyabilecek, bu seslere karşı yazılmış olumlu ve olumsuz tepkileri okuyabilecek, Türkleri ve içinde barındırdıkları gücü yeniden keşfedebileceksiniz.

“Önce hayal et ve inan, sonra çalış! Hayal gerçek olacaktır.” sözlerinin doğruluğu, elinizdeki kitabın her satırında, okudukça da sizin gözlerinizin önünde hayat bulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder